tirsdag, april 30, 2024

Prosjekt

Minimize



Eide Distriktstannklinikk


Eide Distriktstannklinikk


I slutten av oktober overleveres den nye Distriktstannklinikken i Eide etter en byggetid på bare syv måneder. Nybygget erstatter den gamle klinikken som ble stengt på grunn av muggsopp for fem år siden. De siste årene har innbyggerne blitt henvist til tannhelsetjenesten i Gjemnes kommune.

Det er 3S Prosjekt AS som har hatt byggherreombudsansvaret for Eide kommune i prosjektet, som startet opp i mars i år etter at det over lengre tid hadde vært usikkert hvor det 120 kvm store bygget skulle bygges.

Tannklinikken ligger like ved Eidehallen og ungdomsskolen på Eide, og er bygd i samme byggestil som ungdomsskolen. Søknad, landmåling, utstikking og prosjektering er utarbeidet av ConsultentPartner AS.

Grunnarbeidet og utomhusarbeidet er det SAM Entreprenør AS som har utført. Fræna Byggservice AS har vært prosjektets totalentreprenør. 

Det er Eide kommune som er tiltakshaver av den tidsmessige tannklinikken i Eide som har en budsjettramme på 5,2 millioner kroner. Driftsansvaret ligger hos Fylkeskommunen. De elektrotekniske installasjonene ved nybygget er utført av HTL Elektro AS. Rørleggerarbeidet er utført av Flatmo Rør AS. Malerarbeidet og gulvbelegget er lagt av Bill Mossberg AS. 

Vi gratulerer Eide kommune med den nye tannklinikken og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært engasjert i prosjektet:


















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies