onsdag, april 24, 2024

Prosjekt

Minimize



Jordbærvegen i Årølia Vest



T
il sommeren flytter de fleste boligkjøperne inn i de to nye lavblokkene som står ferdig i Jordbærvegen, ca 7 km vest for Molde sentrum. Dette er det første prosjektet med denne type boenheter i Årølia som så langt består av eneboliger, rekkehus og to- og firemannsboliger.

Første byggetrinn består av 27 selveierleiligheter, som har 11 ulike typer leiligheter med to, tre eller fire rom. Størrelsen på leilighetene er fra 75 til 152 kvadratmeter. Under lavblokkene er det parkeringsanlegg med heis opp til leilighetene. Prisnivået er fra ca 2,6 millioner kroner for de minste leilighetene til vel 7 millioner kroner for den største fireromsleiligheten i toppetasjen.

Fleksible løsninger
Alle leilighetene er bygd etter de nyeste byggeforskriftene, med gode tekniske, miljømessige og økonomiske løsninger, samt kravene til isolasjon, balansert ventilasjonsanlegg og vannbåren varme tilknyttet fjernvarmeanlegget.

Felles for alle av de 27 leilighetene er at det er god plass og praktiske planløsninger. Enkelte av leilighetene har blitt utført ekstra fleksible slik at man med enkle grep selv kan velge om man vil ha egen TV-stue, benytte det til ekstra soverom, eller kanskje gjøre stuen ekstra stor.

Nærhet til det meste
Jordbærvegen ligger ca 2 km fra flyplassen i et lett skrånende terreng med en upåklagelig utsikt mot fjorden og Moldepanoramaet både mot øst, sør og vest. Det er også kort vei til Skaret med sine flotte skiløyper, turveier og aktiviteter så vel sommer som vinter. Alpinanlegget Tusten skisenter ligger også like i nærheten, og det samme gjelder golfanlegget til Molde Golfklubb på Eikrem. Fotballbanen Rivalbanen og Akerhallen med kunstgress ligger kun få hundre meter unna. Det er også etablert en ny stor barnehage i nærheten.

Bak prosjektet i Jordbærvegen står selskapet Årølia Vest Utvikling AS, som eies med 50 prosent av Finansgruppen Eiendom AS i Kristiansund og 50 prosent av Dale Bruk AS i Elnesvågen.

Det er Arkitektkontoret BBW i Molde som har vært arkitekter for prosjektet, mens entreprenørselskapet Betonmast Røsand har hatt totalentreprisen.

Vi gratulerer utbygger med de nye leilighetene og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene:























 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies