lørdag, april 20, 2024

Prosjekt

Minimize



Nye tomannsboliger i Langevåg


Nordbohus Ålesund er i disse dager i innspurtsfasen på byggingen av to nøkkelferdige tomannsboliger med sentrumsnær beliggenhet til Langevåg. Av de fire boenhetene i Djupdalsbrauta er det kun en ledig.

Boligene over to etasjer med tre soverom har et samlet boareal på 131 kvadratmeter, og bruksareal på 165,5 inkl. carport. Prisen på den som ennå er usolgt er kr. 3.390.000,-.

De vertikaldelte boligene har overbygd inngangsparti og en stor romslig gang. Fra gangen har man tilgang til et separat vaskerom. 

Foruten tre soverom i 1.etasje finnes også bad og bod. Fra gangen og det største soverommet er det utgang til hageområdet.
Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken i 2.etasje. Fra stuen er det utgang til både veranda og en stor terrasse. Etasjen inneholder også wc og bod. Under terrassen er det carport. 

De fire store og eksklusive tomannsboligene ligger i svært barnevennlige omgivelser, med kort avstand til skole, barnehage og sentrum av Langevåg. Sjøen og Sulafjellet ligger i kort avstand fra boligene. Med hurtigbåten er det drøyt 10 minutter inn til sentrum av Ålesund.

Nordbohus Ålesund har også et prosjekt på Vegsundrabben i Ålesund, der en tremannsbolig ferdigstiller til sommeren/høsten. Her er alt utsolgt. Nordbohus Ålesund har også flere andre prosjekt med oppstart i år.

For å nevne noen: Rødsethagen i Fremmeholen og Hjellhaugen på Emblem. Begge i Ålesund kommune. Groven sør på Valderøy i Giske kommune

Rødsethagen: 20 eneboliger, 2 tomannsboliger. Salgstart April 2016

Hjellhaugen Alle`: Totalt 38 boenheter fordelt på tomannsboliger og 4 mannsboliger. Salgstart April 2016

Groven Sør: 14 boenheter fordelt på 7 bygg med tomannsboliger. Salgstart vår 2016

Vi gratulerer tiltakshaver med boligene og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene:

















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies