fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Averøy ungdomsskole



Det er Betonmast Røsand som har totalentreprisen på den omfattende rehabiliteringen av Averøy ungdomsskole,  som startet opp i januar i fjor.
 
-Prosjektet omfatter rehabilitering både utvendig og innvendig, opplyser prosjektleder Kjell Børre Lyngstad hos Betonmast Røsand. Fasader er tilleggsisolert, ny platekledning er montert og vinduer er skiftet. Grunnmur og betongskader er renovert. Bygget fra 70-tallet er også brannmessig rehabilitert og kraftig oppgradert innvendig. Dette vil føre til besparelser energimessig samt bedre sikkerhet pga de brannmessige tiltakene. De brannmessige tiltakene er for øvrig utført etter en grundig analyse av bygget utført av rådgivere på dette feltet.
 
Prosjektet ferdigstilles trinnvis fram til påske. Vesentlig på grunn av at det er skoleundervisning i bygget mens arbeidet pågår. En del etterarbeid etter påske er påregnet.
 
Averøy ungdomsskole ligger i kommunesenteret, Bruhagen. Elevene kommer fra hele kommunen. Skolen har 220 elever fordelt på 9 klasser. I tilknytting til skolen er det svømmehall, kunstgressbane, garderobeanlegg og idrettshall.

Vi gratulerer Averøy kommune med oppgraderingen av ungdomsskolen og takker for oppdraget.

Klikk på modulene under og les mer om de som er involvert i prosjektet:




















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies