torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Hareid Group innvier nytt administrasjonsbygg

I februar tar Hareid Group i bruk det nye administrasjonsbygget på Raffelneset på indre Hareid. Bygget som samler konsernets avdelinger er på tre etasjer med et samlet bruksareal på knapt 7000 kvadratmeter.

I første etasje vil man finne kantine og trimrom i tillegg til tekniske rom og montørhall. De to andre etasjene inneholder kontorer. På toppen av bygget, som har en grunnflate på ca 2300 kvadratmeter, installeres et avansert styring- og solcelleanlegg.

Bygget er designet med utgangspunkt i å påvirke det ytre miljøet i minst mulig grad, bla. monteres et avansert Jets Vakuumtoalettanlegg for redusert vannforbruk og avløpsmengder (utslipp), styringssystem for energi, LED lys pakke og vesentlig bidrag av egenprodusert strøm gjennom 1700m2 solcellepaneler (1080 Paneler) som blir montert på taket. Panelene har en teoretisk effekt på samlet 340kW. Det forventes en produksjon over året på omkring 200.000kWh.

Hareid Group og morselskapet Hareid Elektriske AS er et lokalt eiet elektrokonsern med historie tilbake til 1950. Hovedforretningsområdet er rettet mot elektromarkedet for land-, industri- og skip, samt handel innen forbrukerelektronikk og hvitevarer. Den største avdelingen i konsernet er den maritime, som utgjør ca halvparten av konsernets omsetning.

Hareid Group har i dag nærmere 500 ansatte med lokalisering flere steder på Vestlandet i tillegg til Danmark, Polen, Brasil og på Grønland.

Vi gratulerer Hareid Group med nybygget og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:
 































 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies