torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Nytt produksjonsbygg for OTS



O
TS-bygget på Valderøya i Giske kommune var utsatt for en brann som forårsaket totalskade på den gamle produksjonshallen i fjor. I januar i år startet rivningen av den gamle betongfabrikken med påfølgende bygging av et nytt produksjonsbygg på revet og nyplanert tomt. Det er totalentreprenør RAM Entreprenør AS sammen med tiltakshaver, OTS Offshore, som har utviklet nybygget på 2.500 kvadratmeter som skal stå ferdig til høsten. RAM Entreprenør står også for gjennomføringen av totalentreprisen.

Bygget er reist med stålkonstruksjoner og gitterdragere med stålplatetak og sandwichvegger som fasade. Bygget inneholder mesaninetasje på 330m2 der alle gulv er lagt med epoxy. Prosjektet er bygd etter TEK 10.

Offshore & Trawl Supply (OTS) er en ledende produsent av syntetiske fiberliner til skips-, offshore og fiskerinæringen. Selskapet opererer på den internasjonale konkurransearena. Tauet som produseres ved OTS er like sterkt som en stålwire med samme dimensjon, men langt lettere. Bedriften har i overkant av 20 ansatte.

Bedriften leverer det 140 millimeter tykke fibertauet Dextron 12 Plus, som ble brukt i det såkalte Parbuckling-systemet i forbindelse med bergingen av cruiseskipet Costa Concordia som gikk på grunn vest for Roma i 2012. Leveransen til Italia var den største enkeltordren i OTS historie.

Vi gratulerer OTS med nybygget og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært engasjert i prosjektet:






















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies