torsdag, april 25, 2024

Prosjekt

Minimize



Nytt bygg for Ulstein Design & Solutions

1.oktober i fjor hadde hovedentreprenør Rise Bygg AS byggestart på det nye bygget til Ulstein Design & Solutions på Osneset i Ulsteinvik.


Det nye tilbygget har et grunnareal på 1100 kvadratmeter, og er på tre etasjer. Tilbygget skal romme både kontor og møtelokaler, samt at deler av designavdelingen skal over i det nye tilbygget. Designavdelingen er imidlertid så stor at man fremdeles må benytte det gamle bygget.

Ulstein Design har vokst kraftig de siste årene. For 15 år siden arbeidet det bare en håndfull personer ved bedriften. 

Ulstein Verft ble i 1999 solgt til det britiske selskapet Vickers, men med en klausul om at Ulstein de neste fem årene kunne selge design kun til egne skip. Da karantenetiden var over fikk Ulstein Design suksess med mange av designene sine og behovet for flere ansatte økte.

Ulstein Design & Solutions har i dag over 80 ansatte. Etter som bedriften har vokst kraftig de siste årene har mange av de ansatte holdt til i midlertidige lokaler. Men for å skaffe seg topp kompetanse er blant annet kontorfasilitetene av avgjørende betydning. Når nybygget er ferdig i mai vil situasjonen være en annen. Det moderne nybygget med store vindusflater skiller seg vesentlig ut fra de andre byggene i området.

Vi gratulerer Ulstein Design & Solutions med nytt bygg og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene:


















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies