torsdag, april 18, 2024

Prosjekt

Minimize



Felleskjøpet bygger nytt i Furene i Volda

Det er Opal Entreprenør som har totalentreprisen på Felleskjøpets nybygg i Furene i Volda. Nybygget som ferdigstilles i midten av mai har et samlet areal på 2.300 kvadratmeter – med utvidelsesmuligheter. Butikken åpner dørene i juni.

Det har blitt gjort store oppgraderinger sammenlignet med ”gamlebutikken”på Rystelandet  i Ørsta. På Furene blir det både større butikk og større verksted i et mye smidigere bygg. Bygget er første Felleskjøp-bygget av nyere dato i Møre og Romsdal. Bare avdelingen i Breivika har større areal enn nybygget i Furene.
Felleskjøpet har de siste årene satset mer på forbrukermarkedet enn de har gjort tidligere. Valget på å bygge nytt på Furene gjør utsalget lettere tilgjengelig for kundene samtidig som det som det er en god del handel og næring i området fra før.

Opal Entreprenør hadde byggestart i august i fjor på fullsortimentsbutikken som er sterkt rettet mot landbruket, i tillegg til forbrukermarkedet. Dette kombinert med delelager og verksted bør være en god oppskrift på suksess.

Felleskjøpet er 119 år i år og er en stødig aktør i markedet. De har spesialisert seg innen hage, gjødsel og produksjon av fôr, for øvrig den eneste aktøren med norskprodusert fôr til kjæledyr. Felleskjøpet er eid av bøndene selv og omsatte i fjor for 12,1 milliarder kroner på landsbasis. Konsernresultatet før skatt ble på i overkant av 300 millioner kroner, noe som er det beste ordinære driftsresultatet i Felleskjøpets historie.

Vi gratulerer Felleskjøpet med nybygget og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:























 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies