torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Nye 2-mannsboliger i Sveggesundet, Averøy



D
et er Nordbohus Averøy AS som nå snart ferdigstiller to 2-mannsboliger I Sveggesundet på nordre del av Averøy på Nordmøre. Det er Nowa Invest som er tiltakshaver av de fire selveier leilighetene. Byggestart var i sommer.

To av leilighetene ferdigstilles 1. desember, mens de to siste skal være innflytningsklar i mars. Alle fire har livsløpsstandard på en flate. To av de fire leilighetene på 73 kvadratmeter er i skrivende stund solgt. Prisen er kroner 2.380.000.

Innvendig har boligene moderne materialvalg og fremstår som lys og trivelig med effektiv planløsning. Innvendige flater er levert med eikeparkett på gulv og ferdigmalte mdf-plater på vegger. Badet er levert med flislagt gulv med varme. Kjøkkenet har åpen løsning mot stuen, som har vedfyring. Alle fire leilighetene leveres med balansert ventilasjon.

Boligene ligger i landlige omgivelser nær sjøen med gode fiskemuligheter i et barnevennlig område bestående av spredt bebyggelse. Det er flott utsikt over Sveggesundet og sjøen med meget bra solforhold med kveldssol. 

Det er ca 10 min kjøretid til Kristiansund sentrum og like kort kjøretid til kommunesenteret Bruhagen på Averøy.

Vi gratulerer de nye boligeierne og tiltakshaver med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært engasjert i prosjektet:


















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies