fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Bruhagen Panorama


Einar Mork Snekkerverksted vil snart ferdigstille den ene halvparten av en tomannsbolig på to plan, på det nye og populære byggefeltet Bruhagen Panorama nær Bruhagen på Averøya.
 
Den solgte boligen nærmer seg nå ferdigstillelse. Den har en stor solvendt terrasse på andre planet, med adkomst rett fra stue. Enheten på 161 kvadratmeter har egen garasje med bod som er sammenbygd med boligen. Det er også mulighet for biloppstillingsplass ved hovedinngangen, under tett terrasse.
 
På første planet er det entre og hall med trapp til hovedplan. Tre soverom herav ett dobbeltrom med walk-in-closet, stort bad samt kombinert vaskerom/teknisk rom med utgang til garasje.
 
På plan to er det stue og kjøkken med åpen løsning, samt en bod i tilknytning til kjøkkenet. Fra stuen er det adkomst via heve/skyvedør til en stor terrasse på samme plan.
 
Den andre halvparten av tomannsboligen har samme planløsning som den nå snart ferdigstilte. Den er i skrivende stund ikke solgt, og har et bruksareal på 156 kvadratmeter. Prisen for denne store tomannsboligen er kr. 2.690.000. Enheten er ferdig utvendig og klar for innredning – og med mulighet for kundetilpasning. Tomannsboligen er oppført på en endetomt.
 
Fra boligfeltet er det kort avstand til barnehage, skole, butikk, småbåthavn og kommunesenteret på Bruhagen.

Vi gratulerer byggherren med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som er involvert i prosjektet:














 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies