lørdag, mars 30, 2024

Prosjekt

Minimize



Nye leiligheter i Innfjorden

Byggmester Tommy Jensen AS oppfører tre 4-mannsboliger på Nerbø i Innfjorden i Rauma kommune. Hvert hus består av to leiligheter på ett plan og to leiligheter over to plan. Areal er henholdsvis 133 og 175 kvadratmeter.

Det første av de tre husene er ferdig bygd. Det andre bygget ferdigstilles i begynnelsen av april, og her er tre av de fire leilighetene solgt. Det siste bygget ferdigstilles til høsten. I dette bygget er det i skrivende stund to leiligheter som ikke er solgt. Prisene på leilighetene er fra 1.650.00 – 2.200.000 kroner.

Leilighetene på ett plan inneholder vindfang, gang, bad/vaskerom, to soverom og stue/kjøkken. Hver leilighet har også en stor sportsbod og garasje.

Leilighetene på to plan vindfang, vaskerom, bad soverom, bod og kjøkken/stue i 1.etasje. I 2.etasje er det bod, soverom og loftsstue.

Hver leilighet har eikeparkett på gulv på alle oppholdsrom med unntak av bad og vindfang hvor det er flislagt. Leilighetene leveres med ferdigmalte plater på vegger, samt flis på vegger på badet. Det er videre varmekabler i gulv på badet, sentralstøvsuger og balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Oppvarmingen er i form av elektrisitet og vedovn.

Byggmester Tommy Jensen har også under oppføring fire leiligheter i rekke i boligfeltet Bjørmosen på Åndalsnes. Om kort tid legges det ut to nye prosjekt fra samme tiltakshaver. Det er en 6-mannsbolig på Veblungsnes samt tre eneboliger på Frydenlund.


Vi gratulerer tiltakshaver og de nye huseierne med boligene og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene i prosjektet:

















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies