lørdag, april 20, 2024

Prosjekt

Minimize



Nye Sunndal Sparebank

Etter fellesferien i fjor startet oppgraderingen av Sunndal Sparebank. Oppgraderingen har blitt foretatt over tre etapper, der siste etappe ferdigstilles i slutten av mars.

Som følge av sterk ekspansjon de senere årene og endret kundebehov ble det i 2012 besluttet å gjennomføre en større ombygging av banklokalene. Før oppgraderingen av eksisterende bygg ble hoveddelen av bankdriften drevet i en etasje, men etter ombyggingen vil bankdriften foregå i to.

Sunndal Sparebank har helt siden 1892, uten avbrudd, vært en uavhengig lokal sparebank med dype røtter og sterke forbindelser til lokalsamfunnet.

Banken flyttet inn i dagens lokaler i 1981 og gjennom årene har det vært utført flere bygningsmessige oppgraderinger. Det er tidligere ikke gjennomført så stor rehabilitering av bankbygget, som er kostnadsberegnet til ca 15 millioner kroner. Ombyggingen vil legge et godt grunnlag for ytterligere vekst og utvikling for banken i tiden som kommer.

Første etappe av ombyggingen var ferdig i slutten av november i fjor. Det var oppgradering av 2.etasje. I midten av februar i år var halve 1.etasje ferdig, og den resterende delen av etasjen ferdigstilles altså i slutten av mars. Begge etasjene har nå fått en endret planløsning.

Det har blant annet blitt skiftet ventilasjonsanlegg i hele bygget. Store deler av det elektriske anlegget er skiftet og det har blitt lagt inn et vannbåren varmeanlegg. Utvendig er både glassfasade, kledning og vindu skiftet ut. Nytt inngangsparti er nå mot Sunndalsvegen.

Banken har vært i full drift mens restaureringsarbeidet har pågått, men med fleksibilitet og løsningsorienterte beslutninger har alt fungert etter planen tatt i betraktning utfordringene som er der det er full drift i byggeperioden.

Vi gratulerer Sunndal Sparebank med oppgraderingen av banken, og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært engasjert i prosjektet:



















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies