lørdag, april 20, 2024

Prosjekt

Minimize



Firemannsboliger på Fiskå



Firemannsboliger på Fiskå

Denne måneden ferdigstilles fire 4-mannsboliger på byggefeltet Hopeigna i sentrum av Fiskå i Vanylven kommune. Tre av de fire leilighetene er solgt.

H
ver leilighet har et bruttoareal på 109 kvadratmeter. Selveierleilighetene har et bruksareal på 90 kvadratmeter. Det inkluderer arealet av alle rom, inkludert innvendige vegger. Det er Nystøl & Fagerhol AS som er tiltakshaver av prosjektet.

Leilighetene er på et plan med enkel tilkomst fra bakkenivå i begge etasjene. De er alle fire inndelt med gang, tre soverom, bad, vaskerom og stor stue i åpen løsning. Fra stuen er det utgang til terrassen. I tillegg har leilighetene på øverste plan tilgang til altan over carporten. Utebod/sportsbod er plassert i carporten i underetasjen og ved inngangspartiet på øverste plan.

Boligene er oppført med betong bakmur, isolert trekonstruksjon i de øvrige bærende veggene. Alle synlige yttervegger er kledd i royalimpregnert kledning og sementbaserte fasadeplater.

De nye boligene er sentralt plassert på Fiskå med kort gangavstand til butikker, rådhus, barnehage og skole. På den solrike tomta er det utsikt mot Djuvika og utover Vanylvsfjorden.

Vi gratulerer tiltakshaver og de nye boligeierne med nybygget og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som er involvert i prosjektet:














 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies