torsdag, april 18, 2024

Prosjekt

Minimize



Rehabilitering av Nordmøre Folkehøgskole - Gymbygget


Bildet vil bli oppdatert.

Rehabilitering av Nordmøre Folkehøgskole - Gymbygget


Hovedentreprenør Vibo har nå kommet langt med oppbygging av ny fasade på Nordmøre Folkehøgskole (NOFO) i Surnadal. Rehabiliteringsarbeidet startet opp i mars 2013 og er planlagt ferdigstilt senest i uke 50.

Arbeidet med fasaden har bestått av fjerning av eksisterende vindu, platekledning og stenderverk, samt en omfattende reparering av eksisterende betongsøyler.
Fasadeoppbyggingen består av OSB, etterisolering med rockwool isolasjon, og montering av Steni fasadeplater.

Innvendig består arbeidet av komplett rehabilitering av tre etasjer. Vibo er nesten ferdig med sitt arbeid i kjelleren, og i 1. og 2. etg er store deler av stenderverk og platekledning ferdig montert. Anleggsleder Romund Aune melder at Vibo holder fremdriftsplanen og at Vibo-laget med snekker-bas Eirik Sæterbø gjør en kjempegod jobb med koordineringen av alle fag på byggeplass. 

Nordmøre Folkehøgskole eies av Nordmøre Folkehøgskolelag, som feirer 100 årsjubileum i år, er en frilynt skole. Skolen har plass til 84 elever fordelt på åtte linjer. Skolen er velholdt, med gode elevinternat og relativt godt undervisningsutstyr på alle linjer. Skolen ligger ved tettstedet Skei, i naturskjønne omgivelser omkranset av sjø, skog og fjell.  Skei har et bra kulturtilbud med kulturhus, kino, skitrekk og idrettsarena.

Vi gratulerer Nordmøre Folkehøgskolelag med rehabiliteringen og takker for oppdraget! 

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene i prosjektet.






















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies