lørdag, mai 04, 2024

Prosjekt

Minimize



Løkka på Leangen i Trondheim

Løkka er Leangens første salgstrinn. Prosjektet ligger i den gamle travbanens søndre sving og grenser til idrettsparken i sør og det planlagte torget og gågata i nord.

I første byggetrinn vil det bli 143 leiligheter. Selve byggingen startet i april 2022 med en beregnet byggeperiode på 26 måneder.

Løkka består av tre leilighetsbygg med varierende høyder og rekkehus som trapper seg ned mot småhusbebyggelsen i Peder Østlunds vei.

Parkeringskjeller ligger under leilighetsbyggene med en egen sykkelheis.

Det er en stor variasjon i størrelse og planløsning på leilighetene i det første byggetrinnet. Alle leiligheter over 70 kvm, vil få lys inn fra to sider enten som hjørneleiligheter eller som gjennomgående leiligheter. Alle leilighetene har egne, private balkonger.

– 2-roms fra 33 – 53,5 kvm
– 3-roms fra 52 – 90,5 kvm
– 4-roms fra 90,5 – 140,5 kvm
– 5-roms 155 kvm

Rekkehusene ligger rundt et koselig og barnevennlig grøntområde med et drivhus, utemøbler og lekearealer. Området blir bilfritt og like i nærheten har du fotballbaner, idrettshaller og grenser til en liten skog. Rekkehusene ligger solvendt mot sør eller vest med gode utearealer.

Det etableres et gjesterom i Bygg B på Løkka, som kan leies ved besøk fra familie eller venner. Gjesterommet vil bli utstyrt med to sengeplasser og eget bad.
Felles bod med sykkelvaskestasjon, som også kan brukes til for eksempel smøring av ski, reparere sykkel etc. I parkeringskjeller kan du også leie bil gjennom en bildelingstjeneste.

Vi gratulerer byggherre med det første byggetrinnet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:

















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies