torsdag, mai 09, 2024

Prosjekt

Minimize



Tilbygg til Grålum barneskole i Sarpsborg

Tilbygget er på tre etasjer og har et areal på 1790 kvadratmeter. Selve byggingen startet i juni 2023 med en beregnet byggeperiode på 12 måneder til en anslått kostnad på 71 millioner kroner. Tilbygget vil få solceller på taket, og det er etablert bergvarmepumpe som skal varme opp hele bygningsmassen på barneskolen.

Grålum barneskole ligger sentralt til ved Inspiria, E6 og det nye Sykehuset Østfold på Kalnes. Skolen har et flott skogsareal i sin umiddelbare nærhet. Skolen har nå omtrent 500 elever og 65 ansatte. Skolen avgir elever primært til Grålum ungdomsskole.

Grålum barneskole har vært for liten gjennom flere år, men fra kommende skoleår blir det større plass – for både elever og ansatte.

Det nye tilbygget vil blant annet inneholde ni klasserom, flere grupperom, kunst og håndverk-rom og en stor aula som kan brukes til samlinger, større foreldremøter osv. I tillegg er det gjort endringer i eksisterende bygningsmasse og i skolegården. Det er ca 490 kvadratmeter rehabilitering.

Byggherre er Sarpsborg kommune. Prosjektet som ferdigstilles i mai utføres i form av totalentreprise som håndteres av Frigaard Entreprenør AS

Vi gratulerer Sarpsborg kommune med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:

















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies