torsdag, mai 02, 2024

Prosjekt

Minimize



Lund Søndre i Ringsaker

Det er OBOS Block Watne AS som snart ferdigstiller 3 bygninger i Ringsaker med 24 leiligheter på 2 etasjer. Selve byggingen startet i november 2022 med en beregnet byggetid på 18 måneder. Byggherre er Stavsberg Utvikling AS.

Søndre Lund i Furnes er i ferd med å bli omdannet til et tettbebygd boligområde. Her bygges det rekkehus og leiligheter, med kort ved til Hamar sentrum. De fleste boligene har egne uteareal og flotte terrasser.

Alle leilighetene har gulvvarme og de har sosiale soner både ute og inne. Leilighetene varierer i størrelse fra to- til fireroms, og det følger med carport og muligheter for gjesteparkering. Boligene har arealeffektiv planløsning og moderne standard, med integrerte hvitevarer på kjøkkenet og kvalitetsfliser på badet.

Det er kort vei til det meste kulturbyen Hamar har å by på. Tilbudene for de små er gode, med kort avstand til håndball, fotbakk, turn og ishall. Furuberget, med skiløyper om vinteren og gode turmuligheter resten av året, ligger også tett på prosjektet. Det er kort vei til Stavsberg barneskole og flere barnehager, i tillegg til flere bussforbindelser.

Vi gratulerer Stavsberg Utvikling AS med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:

















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies