mandag, mai 06, 2024

Prosjekt

Minimize



Rehabilitering av Håkonsgaten 27 i Bergen

Håkonsgården er beliggende midt i Bergen sentrum og bestod tidligere av 43 apartments og var tidligere Basic Hotel. Nå er det bygd om til kontorer, som omfatter forsterkning av råbygg og omfattende rehabilitering av bæringssystem. Tak er løftet, nye tekniske installasjoner, og rehabilitering av fasader er utført.

Selve byggingen startet i mars 2023 med en beregnet byggeperiode på 13 måneder til en anslått kostnad på nærmere 50 millioner kroner. Byggherre er Håkonsgården AS og prosjektet utføres i form av en totalentreprise som håndteres av LAB Entreprenør. Det samlede arealet er på 1550 kvadratmeter.

Bygningen i Håkonsgaten har en lang historie tilbake til dens opprinnelse i 1923. Den gang var Håkonsgården et Meieri (Manger Meieri), og inneholdt alt fra produksjon til utsalg. Da meieriet ble lagt ned i 1941 ble bygningen gjort om til hotell, samtidig kombinert med ulike uteliv – og restaurantkonsepter på bakkeplan. Det er ikke bare servering og uteliv som nå vil få glede av et område midt i sentrum ab Bergen. Nå er det splitter nye kontorlokaler fra 2.etasje og oppover.

Vi gratulerer byggherre med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:

















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies