torsdag, mai 09, 2024

Prosjekt

Minimize



NyByen i Sandefjord

Prosjektet består av 4 bygninger i Sandefjord med 96 leiligheter på 11 etasjer. Selve byggingen startet i februar 2022 med en beregnet byggeperiode på 27 måneder til en anslått kostnad på 315 millioner kroner.

Ferdigstillelse av prosjektet nærmer seg i Langes gate der Inter Eiendom Sandefjord leder prosjektet med Nybyen Dronningens gate 17-25 AS som utbygger. Da Inter Eiendom Sandefjord tok på seg oppgaven med å utvikle Nybyen, hadde de et mål for øyet: bygge for fremtiden med fokus på bærekraftige løsninger i prosjekter med knutepunktplassering. Dette for at deres kunder skal kunne leve enklere, smartere og grønnere.

I prosjektet kan man velge mellom flere forskjellige leilighetstyper som har gode planløsninger med store vindusflater som gir lyse og luftige rom, og enkelte av leilighetene er levert med innglassert balkong/terrasse.

De som bosetter seg her bor utenfor den indre bykjerne, men likevel tett på sentrum med alle fordelene det gir. Et godt utvalg av butikker, spisesteder og sosiale møteplasser kun en spasertur unna. Kulturliv med kino, teater, konserter og revyer kan også nytes uten å være avhengig av annet en to bein og kan frakte en hjem.

Vi gratulerer utbygger med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:





















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies