lørdag, april 27, 2024

Prosjekt

Minimize



Stavset Altura i Trondheim

Prosjektet består av 5 bygninger i Trondheim med 65 leiligheter på 6 etasjer. Selve byggingen startet i desember 2022 med en beregnet byggeperiode på 16 måneder til en anslått kostnad på 180 millioner kroner.

Byggherre er JM Norge AS. Altura kommer fra det latinske ordet altitudo, som betyr høyde. Det passer bra her, hvor leilighetene kommer på en høyde, et stykke over Byåsveien.

På Stavset Altura er det flislagte baderom med vegghengt WC og downlights i taket. Sportsboden befinner seg i garasjen. Alle leilighetene har private balkonger med gode solforhold. Leilighetene er fra 36 til 124 kvadratmeter BRA.

De som bosetter seg i Stavset Altura får en lettstelt leilighet med uendelige uteområder rett ved døren. Her bor man nemlig i umiddelbar nærhet til bymarka – man kan knapt komme nærmere. Bymarka fremstår som et grenseløst tumleområde rett utenfor stuedøren. Med milevis av stier og turveier er det alltid mulighet for å prøve en ny joggerute eller sykkeltur. I denne høyden slipper man også at skiføret ødelegges av en for tidlig vår. De som bor i området sier gjerne at på Stavset er gresset grønnere og snøen hvitere.

Foran husene opparbeides det fine uteområder, sosiale uterom som inviterer til en god prat og mulighet til å bli kjent med nye naboer.

Vi gratulerer byggherre med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:























 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies