lørdag, april 27, 2024

Prosjekt

Minimize



Ladebyhagen i Trondheim

Ladebyhagen er et godt etablert og sentralt nabolag på Lade. Her bor man med nærhet til alt – kort vei til både fjord, turområder og Trondheim sentrum.

Allerede har mange oppfylt boligdrømmen, flyttet inn og nyter et godt bomiljø i Ladebyhagen. Uansett om du er i etableringsfasen, har et hektisk familieliv eller nyter rolige dager som pensjonist, her finner du en bolig som passer deg.

Skanska Norge har nå bygd Ladebyhagen blokk K og L, Tindvedtunet i totalentreprise for OBOS Nye Hjem. Prosjektet består av to blokker på henholdsvis 6 og 7 etasjer samt kjeller. Det er 63 leiligheter i den ene blokken, og 38 leiligheter i den andre. Mellom de to blokkene er det hageanlegg med underjordisk parkeringsanlegg. Tindvedtunet er byggetrinn 6 av OBOS’ utbygging av et nytt kvartal med 600 store og små boliger.

Byggene er oppført med plass-støpte betongkonstruksjoner i kjeller. Råbygget er i hovedsak bestå av prefabrikkerte hulldekker, plass-støpte betongvegger, og stålbæring. Byggene har en fasade som øvrige bygg i kvartalet, trekledning og sto-puss, med innslag av platekledning. Balkongene består av betongelement med påmonterte glassrekkverk. Fellesareal utomhus er opparbeidet med beplantning, leke/-sitteplasser, og belegningsstein. 

Vi gratulerer OBOS Nye Hjem med blokk K og L og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som er involvert i prosjektet:





















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies