lørdag, april 27, 2024

Prosjekt

Minimize



Nytorvet Boligpark på Gjøvik

Midt i kjernen av Gjøvik startet Consto Øst å bygge Nytorvet Boligpark i mai 2022 med en beregnet byggeperiode på 23 måneder. Prosjektet består av to bygninger med 130 leiligheter. Byggherre er Nytorvet Boligpark AS.

De arealeffektive og moderne leilighetene er fra ca 39 kvadratmeter, til store leiligheter med høy standard fra ca 107 kvadratmeter. Alle er organisert mot et felles fint opparbeidet trapperom med heis som leder ned i underliggende parkeringsanlegg.

Nytorvet Boliogpark ligger sentralt beliggende i Gjøvik sentrum. Boligområdet ligger i solrike og grønne omgivelser, og det er kun 3 minutters gange til kjøpesenteret CC Gjøvik. På Nytorvet befinner man seg i umiddelbar nærhet til skoler og barnehager, flotte turmuligheter, offentlig kommunikasjon og butikker.

Boligområdet ligger også meget attraktivt til midt i den gamle ærverdige kvartalsstrukturen i Gjøvik og har kirken som nærmeste nabo.

Nytorvet har oppgjennom årene hatt mange ulike funksjoner og vært et viktig samlingsted for Gjøviks befolkning. Eiendommen har huset både kjøttkontroll, torghandel og tyskerbrakker. Det som nå er revet for å gi plass til boligparken ble ferdigstilt i 1964, og har opp gjennom årene rommet bensinstasjon, frisør, matforretning, møbelforretning, parkering og torgsalg.

Vi gratulerer byggherre med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene.



















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies