fredag, mai 03, 2024

Prosjekt

Minimize



Sjøkanten Park øst i Stavanger

Sjøkanten Park ligger vakkert til i Stavanger Øst – like ved sjøkanten, med en stor flott park som går som et drag gjennom prosjektet og helt ned til vannet. Her kan man nyte frisk sjøluft kun en kort spasertur fra torget. Her vil det bli bygget 161 nye og moderne leiligheter fordelt på fem punkthus. Leilighetene er fra 40 til 152 kvadratmeter.

Alle leilighetene har store uteplasser, enten i form av markterrasser, balkonger eller takterrasser. Byggene har skråtak med referanse til de gamle pakkhusene langs vannkanten, men med moderne tolkning. De er strammet opp og oppført i enten tegl eller tre med kontraster i stål og glass. Byggene skiller seg fra hverandre i farge og kledning, noe som skaper egenart til hvert bygg.

Sjøen har alltid vært en viktig del av byens historie. Sjøkanten Park liger i enden av Pedersgate som strekker seg fra Nytorget og ned til vannet. Pedersgata har sin opprinnelse helt tilbake til 1700-tallet og er i dag et område bestående av hyggelig hvitmalt trehusbebyggelse i to-tre etasjer, med boliger, butikker og restauranter.

Stavanger Øst er en bydel under utvikling med et rikt kulturelt- og kulinarisk tilbud. Området har gjennom de siste årene vokst fram til å bli et populært samlingssted. Her arrangeres markeder, St. Hans, konserter, spiselig byfest m.m. Tou Scene med sin kunst, kunnskaps- og ressursarena ligger kun et steinkast unna. Her bor man sentralt med at mulig man trenger like rundt hjørnet.

Vi gratulerer med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:



















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies