søndag, april 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Kroken Hage i Verdal

Trinn 5 av Kroken Hage i Verdal består av en blokk med 21 leiligheter over tre etasjer. Selve byggingen startet i oktober 2022 med en beregnet byggeperiode på 18 måneder til en anslått kostnad på 50-60 millioner kroner. Byggherre er Sebo Boliger AS.

Kroken Hage har blitt en merkevare på Verdal, mye på grunn av hageområdet. Det er et stort samlingspunkt i midten av boligene som byr på flere uteplasser for å møtes. Alt er idyllisk omkranset av grøntarealer, belegningsstein, grus, beplantning og fontene.

I Kroken Hage har leilighetene store balkonger, slik at man kan nyte et deilig uteliv i selve boligen. Balkongene/terrassene er på 20-36 kvadratmeter og gir mange muligheter for innredning og soner etter eget behov og ønske.

Siden de første beboerne flyttet inn i 2018 har Kroken Hage vært et etterspurt og attraktivt prosjekt i Verdal. Her er egen garasjekjeller og kvaliteter man forventer av en ny leilighet.

Fra Kroken Hage er det nærhet til alle sentrumsfunksjoner som butikker, legesenter, jernbane, offentlige kontorer, parker og skoler. I tillegg finnes fine turområder i umiddelbar nærhet, blant annet den flotte elvepromenaden som strekker seg fra Trones til Stiklestad.

Vi gratulerer byggherre med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:



















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies