torsdag, mai 09, 2024

Prosjekt

Minimize



Trosvik flerbrukshall i Fredrikstad

Den nye flerbrukshallen er plassert på den tidligere parkeringsplassen ved Trosvik skole i Fredrikstad.
 
Flerbrukshallen er bygd som en treningshall og sikrer fullverdige arealer for fremtidens kroppsøving ved Trosvik skole på dagtid. Trosvik idrettsforening og andre idrettslag på ettermiddag og kveldstid. Flerbrukshallen er bygd med nytt motorikknett og er et pilotprosjekt i Norge.
 
Motorikknett: Nettet er tilrettelagt for å gir stor fleksibilitet til bruk i opplæring- og  treningssammenheng, da man kan benytte nettet med større eller mindre grupper samtidig. Det er fokusert på begrepet motorikk, både for den mer regelbundne og målbare idretten, og den frie lekende bevegelsen. Nettet svarer godt ut til bruk i skolen for å nå kunnskapsløftet 2020 med nye mål i kroppsøving. I tillegg vil nettet fungere som en arena til de lokale idrettslag og foreninger med fokus på barneidrett og allsidig trening og egenorganisert aktivitet. Nettet kan heves og senkes fra bakkenivå.
 
Størrelsen på Trosvikhallen er på 1940 kvadratmeter BRA og består av to sett garderober inkludert instruktør-/lærergarderober. Arealet på aktivitetssal /sceneløsning er på 146 kvadratmeter. Rommet er tilrettelagt med idrettsgulv for å kunne ha fleksibelt bruk for aktivitet. Rommet har videre en mobilvegg ut mot hallen for å kunne fungere som scene, med et fleksibelt sceneteppe.
 
Lagerarealet i Trosvikhallen er tilrettelagt med 100 kvadratmeter lager for skole og idrett i tillegg til 100 kvadratmeter lagerrom for to korps.
 
Utearealet er prosjektert for 36 parkeringsplasser og en ny hente- og bringesløyfe.
 
Vi gratulerer med ny flerbrukshall og takker for oppdraget!
 
Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:
















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies