søndag, april 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Norsk Sjømat på Stranda

Siden oppstarten av Peab K. Nordang i 1978 har bedriften gj ennomført mange store og små prosjekter på Stranda, hvor de også har sitt hovedkontor. Bedriften har nå 150 ansatte med avdelinger også i Ålesund, Ulsteinvik og i Bergen.

Nylig overleverte Peab K. Nordang nybygget til Norsk Sjømat på ca 8000 kvadratmeter fordelt på to etasjer, der 1000 kvadratmeter er fryseri. Total prosjektkostnad var ca 200 millioner kroner eks. mva.

Hovedbygget med produksjonshall har en grunnflate på ca. 3500 kvadratmeter med to like store etasjer. Nybygget inneholder produksjonsareal, frysetunneler, kjølelager. Emballasjelager, tekniske rom og garderober i tillegg til fryseri.

Øen Kuldeteknikk har nå ferdigstilt leveranse av nytt fryseri til Norsk Sjømats 8 000 kvadratmeter store nybygg på Svemorka industriområde på Stranda. Leveransen er inneholder et kaskadeanlegg med pumpesirkulert CO2 på bunntrinnet (mot fryseforbrukere) og ammoniakk på topptrinnet (kondensatorside CO2 + isvann). Topptrinnet sørger for å fjerne varmen fra bunntrinnet samt å produseres isvann som brukes til kjøleposisjoner. Det er lagt stor vekt på å benytte kvalitetsprodukter og å få et energieffektivt anlegg.

Norsk Sjømat begrunner utvidelsen med mer rasjonell kostnadseffektiv og fremtidsrettet drift. Norsk Sjømat har 250 ansatte og en omsetning på 1,5 milliarder kroner.

Vi gratulerer Norsk Sjømat med nybygget og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:





















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies