torsdag, mai 02, 2024

Prosjekt

Minimize



Nye leiligheter midt i Brumunddal

Husebyenga Hage er et boligprosjekt som ligger i Brumunddal sentrum med totalt 130 leiligheter.

Med sin ypperlige plassering inntil elva, mellom Mjøsa, skogen og sentrum, har man kort vei til alt – både det grønne og det urbane. Leilighetene er fra 30 til 138 kvadratmeter. I gårdsrommet mellom blokkene er det et innholdsrikt uteareal tilrettelagt for hygge og aktiviteter – en hage.

Første byggetrinn hadde byggestart i august 2022. Innflytting blir første kvartal i år. Byggestart på andre byggetrinn var i andre kvartal 2023. Her er innflytting estimert tredje kvartal i år.

Det bygges fellesrom og overnattingsmuligheter for gjester i andre byggetrinn. Leilighetene i det første byggetrinnet får alle rettigheter til fellesfunksjonene så snart det er ferdigstilt.

Husebyenga Hage ligger mellom Nils Amblis veg og elva Brumuda. Beliggenheten gir en kort vei til både avslapping i det grønne og til praktiske gjøremål i nærområdet. Nabolaget er omgitt av frodige grøntarealer og elvas sus og brus, men også av trivelig småbypuls med butikker, spisesteder og transportmuligheter en kort spasertur unna.

Vi gratulerer tiltakshaver med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:

 

















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies