søndag, april 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Nye Straume Sjøfront i Øygarden

Consto Bergen har nå ferdigstilt Nye Straume Sjøfront bygg 4 og 5 i Øygarden. Også dette boligprosjektet ligger tett på sjøen, og med nærhet til andre aktiviteter og servicetilbud.

Byggene inneholder 29 leiligheter og et mindre næringsareal i plan 1. Det er også opparbeidet utomhusanlegg samt kaifronter mot sjø. Det er kun 15 minutter til Bergen sentrum og CCB-Basen på Ågotnes. Consto Bergen hadde en kontraktsverdi på 260 millioner kroner eks. mva.

Leilighetene leveres nøkkelferdige med meget god standard og gjennomtenkte løsninger. Leilighetene har HTH Kjøkken i Dekor glatt utførelse. Baderomsinnredningen er i hvit utførelse med underskap, heldekkende servant og blandebatteri.

På gulvene er det trestavs parkett, og eik natur i alle oppholdsrom. Flislagte bad med hvite fliser på vegger og grå på gulv. Fro fliser i dusjsone. Vegger og tak er sparklet og malt.

Leilighetene har oppvarming fra balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Vannbåren varme med viftekonvektor som varmegivere. Baderom er levert med vannbåren gulvvarme.

Vi gratulerer tiltakshaver med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:

 

























 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies