søndag, april 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Dimo bygger nytt

HS Rise Bygg var totalentreprenør for det nye industribygget til hydraulikkbedriften Dimo på Hareid. 

Det 2200 store nybygget til Dimo AS rommer lager- og servicehall i tillegg til flere kontor og ny kantine. Samlokaliseringen av aktiviteten i Saunesmarka har ført til at 15 nye arbeidsplasser er flyttet til Hareid. Nybygget på Hareid har gitt arbeid til flere lokale bedrifter som totalentreprenør HS Rise Bygg. Ringvirkningene av dette har gitt betydelige og viktige ringvirkninger for andre i lokalmiljøet.

Dimo er en gründerbedrift som spesialiserer seg på leveranser og service av hydrauliske komponenter til maritim virksomhet, offshore og landbasert industri. De leverer blant annet hydrauliske aggregat til ferjer og fiskebåter.

Dimo har opplevd en enorm utvikling siden selskapet startet opp og markerer seg i toppen blant Norges raskest voksende selskap. Tallene og resultatene selskapet kan vise til er svært imponerende. Videre vekst ville ikke vært mulig uten nybygget.

Lokasjonen av nybygget til Hareid var ikke den enkleste eller billigste løsningen, men valget på Hareid var den beste løsningen for fremtiden. Her er man midt i smørøyet med enkel tilgang til både Ålesund og Søre Sunnmøre. Dette forenkler logistikkprosessen og ikke minst tilgang til et større arbeidsmarked.

Vi gratulerer Dimo med nybygget og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:

















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies