lørdag, april 27, 2024

Prosjekt

Minimize



Farverikvartalet på Gjøvik

Farverikvartalet Trinn 1 på Gjøvik innflyttes vår og høst 2023. 

Backe Oppland har bygget prosjektet i en totalentreprise, trinn 1 har en prosjektsum på 166 millioner kroner. Byggestart var oktober 2021 og byggetiden er 24 måneder. Prosjektet består av to bygninger.

Prosjektet er på 52 leiligheter. 7 etasjers bygninger. Over flere byggetrinn skal dette bli 120 leiligheter. Kombinasjonen byliv og naturen tett på gjør prosjektet veldig attraktivt. Leilighetene har en solid standard, og alle leiligheter har uteplass. Det er takterrasse på byggene. Fasiliteter ellers er garasjeplass, kabel TV, vaktmester og vektertjeneste, bredbåndstilknytning, sentral beliggenhet, turterreng og god utsikt. Leilighetene har balansert ventilasjon. Det er leiligheter fra 22 kvadratmeter til 162 kvadratmeter. De fleste leilighetene ligger vendt mot elva og Gjøvik Gård. Flere av leilighetene er gjennomgående og har balkong på hver side. 

Det blir parkmessig opparbeid uteområde med forseggjort design og fin beplantning. Det er kort gangavstand til offentlig transport og butikk med kjøpesenter og dagligvare.
 
BYGGHERRE: Backe Oppland
TOTALENTREPRENØR: Farverikvartalet AS

Vi gratulerer byggherre med prosjektet og takker for oppdraget!













 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies