onsdag, mai 08, 2024

Prosjekt

Minimize



Knapstadhagen ved Hobøl

Knapstadhagen består av 40 leiligheter i bygg B8 og B12 i trinn en og 40 leiligheter i bygg B2 og B4 i trinn to. Til sammen 80 leiligheter, parkeringsanlegg, boder og lokaler tilrettelagt for service og næring.

Første byggetrinn
Bygg B8 og B12 består av 40 leiligheter og utgjør første byggetrinn av Knapstadhagen. Leilighetene får et bruksareal i størrelsen 35 til 91 kvm. De fleste leilighetene er gjennomgående med god takhøyde og store vindusflater. I første byggetrinn er det til sammen 15 ulike leilighetstyper. Alle etasjer har trinnfri adkomst.

Andre byggetrinn
Bygg B2 og B4 består av 40 leiligheter og utgjør andre byggetrinn av Knapstadhagen. Leilighetene får et bruksareal i størrelsen 39 til 101 kvm. De fleste leilighetene er gjennomgående med god takhøyde og store vindusflater. I andre byggetrinn er det til sammen 15 ulike leilighetstyper. Alle etasjer har trinnfri adkomst.

Utsikt mot syd og vest
Samtlige leiligheter har syd- eller vestvendte balkonger/terrasser, enten med utsikt mot det omkringliggende kulturlandskapet eller mot takhagen og det indre uterommet formet som et tun for prosjektet. Balkonger/terrasser er i størrelse fra 10 til 16,1 kvm.

Boder og parkering
Det blir felles bod- og parkeringsanlegg i underetasje. Alle leilighetene har egen sportsbod i dette anlegget. Leiligheter over 60 kvm disponerer også P-plass her. For mindre leiligheter kan det kjøpes P-plass så langt det er plasser ledig.

Vi gratulerer Ove Skår Eiendom AS med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:





















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies