lørdag, mai 04, 2024

Prosjekt

Minimize



Paradis stasjon i Stavanger

Paradis stasjon bygges ut av K2 og Bane NOR Eiendom. Målet er å skape et attraktivt, sentrumsnært område både for de som jobber og de som bor der. Dette er 10-minuttersbyen hvor alt er innenfor 10 minutters gange. Her kan folk ha tilgang til et aktivt bylivsområde med spisesteder, treningssenter og butikker.

Leilighetene er gjennomgående, noe som betyr at de får lys inn fra to sider. Store vinduer gir panoramafølelse og slipper inn rikelig med lys. Ekstra takhøyde og åpne løsninger med gode oppholdsrom, er felles for alle leilighetene. På de overbygde balkongen blir den øverste delen av rekkverket i glass, slik at man får godt utsyn til fjorden og Hillevågsvika.

Leilighetsbygget er ferdigstilt – og man kan flytte inn i helt nye leiligheter, perfekt for den som vil bo urbant med alle muligheter og korte reiseveier. Leilighetene er fra 57 til 66 kvadratmeter, med to soverom og stor privat balkong, i tillegg til to store felles takterrasser.

Himmelen er den samme uansett hvor du bor. Likevel spiller utsikten og det skiftende lyset ved fjorden en stor rolle for både leilighetene og omgivelsene rundt Paradis stasjon.

I næringsbyggene «The Box Office» og «Stasjonsbygget» som også skal bygges i Paradis, legges det til rette for inntil tusen arbeidsplasser på det som beskrives som et av regionens aller beste kollektivknutepunkt.

Vi gratulerer tiltakshaver med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies