tirsdag, mai 07, 2024

Prosjekt

Minimize



Villa Vemork i Sandnes

Midt i villastrøket på toppen av Tornes i Sandnes bygger Stolt Bolig et uvanlig prosjekt: Seks romslige, eksklusive leiligheter, fordelt på det som fremstår som to stilrene eneboliger.

De seks leilighetene er fra BRA 90-163 kvadratmeter, med 2-3 soverom. Prisene er fra 5.290.000.

Hvert av de to byggene har to leiligheter i første etasje. I Villa no.1 har man en deilig morgensol og flott utsikt enten man sitter i stua eller ute på den private terrassen. Fordelt over 116 romslige kvadratmeter har man to gode soverom, stor, luftig sørvendt stue med kjøkken i åpen løsning, et hovedbad og et gjestebad, walk in closet, vaskerom og bod.

Villa nr.2 er på 90 kvadratmeter og ligger inn mot grøntarealene mellom de to husene. Her er det to soverom, et bad og et gjestetoalett, samt kjøkken og stor luftig stue med nydelig utsikt og direkte utgang til terrasse og det felles uteområdet.

Også Villa no.3 er på 90 kvadratmeter og ligger vendt inn mot grøntarealene i midten av husene. De to soverommene, badet og gjestetoalettet ligger praktisk tilgjengelig like innenfor entreen. Videre kommer man til den sørvendte stuen og kjøkkenet, hvor man har god plass til både sittegruppe og spisestue. Også her kan man nyte utsikten over byen, enten du sitter ute i sola eller inne i ruskevær.

Villa no.4 ligger innerst i Villa Vemork, vendt mot vest og hageområdet som man har direkte adgang til fra terrassen. Leiligheten er på 116 kvadratmeter og har to soverom, den ene med eget bad og toalett. Boligen har også et ekstra gjestebad, og et praktisk vaskerom med god bodplass. Den romslige stua og kjøkkenet har også utsikt og utgang direkte til terrassen.

De to øverste leilighetene er på 163 kvadratmeter hver har ikke bare masse plass, men også svært gode solforhold og nydelig utsikt. I kjelleren har man bod og garasjekjeller, med heis fra parkeringen og opp i andre etasje.

Den ene av de to øverste leilighetene, Villa nr.5, har to store sørvendte stuer og to soverom med hvert sitt tilhørende bad, plassert slik at hvert soverom, bad og stue på mange måter oppleves som skjermende enheter. Her er det som sagt fantastisk utsikt fra den 55 kvadratmeter store terrassen.

Villa nr.6 ligger mot vest på tomten, med gode solforhold både mot sør og vest. Boligen rommer to store stuer med store vinduer og utgang til den 55 kvadratmeter store terrassen. Også her er det to store soverom, to bad, et gjestetoalett og et praktisk vaskerom/bod. Det største soverommet har eget bad og eget walk in closet. Det andre soverommet har også eget bad, og den litt skjermende plasseringen gjør at dette rommet vil fungere svært godt som et gjesterom.

Vi gratulerer tiltakshaver med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:



















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies