torsdag, mai 09, 2024

Prosjekt

Minimize



Rådalsåsen i Fredrikstad

Det er Solid Entreprenør som bygger de nye leilighetene og rekkehusene i hjertet av Rolvsøy i Fredrikstad kommune.

Rekkehusene

Det er totalt 18 rekkehus fordelt på to hustyper. Den minste hustypen er på 122 kvadratmeter og går over to plan og består av 11 enheter. De sju sydligste rekkehusene er den største hustypen, og disse går over tre plan og er på totalt 184 kvadratmeter.

Alle boligene har minimum fire soverom, samt solrik beliggenhet, fine uteplasser og et barnevennlig område med kort vei til skole og barnehage. Perfekt for småbarnsfamilier, så vel for andre som vil ha en ny og romslig bolig med minimalt vedlikeholdsbehov de kommende årene.

På inngangssiden av husene er det carport og terrasse med utgang fra kjøkkenet. Herfra har man utsyn mot Rådalsparken, som er en del av prosjektets felles uteareal. På baksiden av husene, mot vest, har man Fredrikstadmarka.

Leilighetene

Rådalsåsen er det desidert største leilighetsprosjektet på Rolvsøy i nyere tid. Majoriteten av boligkjøperne er folk fra nærområdet som ønsker seg en ny og moderne bolig med lave energikostnader, samtidig som man bor sentralt til rett ved Østfoldhallen og marka.

Totalt består Hus A-D av 97 leiligheter fordelt på fem etasjer, med P-plass i kjeller og heis rett opp til boligen. Samtlige leiligheter er nå ferdigstilt og innflytningsklare.

Vi gratulerer tiltakshaver med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:

















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies