mandag, mai 06, 2024

Prosjekt

Minimize



Elvekanten i Førde

Prosjektet Elvekanten er det første nærings- og leilighetsbygget som er plassert for å spille på lag med elva Jølstra. Plasseringen av bygget i sentrum-nordvest gir Elvekanten en meget stor tilleggsverdi: Her vil man alltid ha sikret en flott utsikt mot elva, sørsiden av Førde og mot øst og vest.

I bygget finner vi næringsareal i de to nederste etasjene. Over der er det en stor felles terrasse på ca. 1150 kvadratmeter, samt to tårn på tre og fire etasjer. Tredje etasje i disse tårna er også næringslokaler, mens de tre øverste etasjene har leiligheter.

Totalt er det 33 flotte og moderne leiligheter med et areal fra 42 – 112 kvadratmeter samt innglasset terrasse. Leilighetene har store vindusflater og en flott utsikt. Leilighetene er bygd for å tilfredsstille TEK 17 – med den samme høye energistandard som næringslokalene og samme lave kostnader til oppvarming og ventilasjon.

Alle etasjer har ekstra takhøyde. I første etasje er det en mesanin på ca. 390 kvadratmeter, som skaper et område med særpreg. Første etasje har en takhøyde på hele fem meter.

Vi gratulerer byggherre Elvesus med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:





















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies