mandag, april 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Vannkanten i Tysvær, Rogaland

Vannkanten har en prosjektverdi på 110 millioner kroner og er bygget i en totalentreprise av GL Prosjektservice AS. Prosjektet er på 5000 kvadratmeter med frittliggende garasjer på 1900 kvadratmeter. Byggestarten var i januar 2022. Byggetiden er 18 måneder.


Prosjektet består av 4 bygninger og 38 leiligheter (og et frittliggende garasjeanlegg i bakkant). Prosjektet ligger helt ned til Aksdalsvatnet, (hvor det også er etablert en strandpromenade i fremkant av dette byggetrinnet (1)). 

Trinn 2 av prosjektet heter Skogkanten, og ferdigstilles på nyåret 2024. Vannkanten og Skogkanten er nye prosjekter på tomta til det som skulle blir «Den italienske landsbyen», et prosjekt som ble skrinlagt før det kom i gang. Fasiliteter er balkong/terrasse, balansert ventilasjon, heis, turterreng, utsikt, garasje og parkeringsplass, bredbåndstilknytning og lademuligheter. Det er kort vei til Aksdalsenteret, til lege, apotek og bibliotek, kort vei til buss og en fantastisk promenade og uteområder mot Aksdals vatnet. 

Leilighetene leveres med vannbåren varme i gulv, oppgradert kjøkken og belysninger (samt pergolaer/utestuer).

BYGGHERRE: A Utvik AS
TOTALENTREPRENØR: GL Prosjektservice AS

Vi gratulerer byggherre med prosjektet og takker for oppdraget!













 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies