lørdag, april 27, 2024

Prosjekt

Minimize



Blomkvartalet i Trondheim

Blomkvartalet er kanskje Heimdal på sitt aller beste. Omkranset av restauranter og kafeer – og med dagligvarebutikk i første etasje. Her kan man bo i fleksible 2-romsleiligheter, så vel som 4-roms med godt albuerom.

De 85 leilighetene har alle gjennomtenkte planløsninger og finesser. I de minste leilighetene har man plassutnyttelse som er større leiligheter verdig, og i noen av de største er man omringet av det lille ekstra, som walk-in/bod i forbindelse med hovedsoverommet.

Blomkvartalet kommer fra Jan Ditlev Blom – mannen som reiste den såkalte Blomgården på samme sted tilbake i 1856. Etter 1930-tallet ble gården brukt til vertshus og kafédrift. Det er ikke så mange hestevogner å se her lenger, men det er folk og liv som aldri før.

Heimdal Samvirkende Handelslag åpnet dørene for publikum så tidlig som i 1916, og Coop-butikken på Heimdal har siden den gang gjennomgått mange endringer for å tilfredsstille skiftende behov hos befolkningen. Da Trym Bolig inngikk avtale om kjøp av boligmassen i 2017, åpnet det for et nytt kapittel for nærbutikken. Det nye bygget i Blomkvartalet gjør det mulig å utvide butikkarealet fra 370 til over 800 kvadratmeter, og samtidig omprofilere butikken fra Coop Prix til Extra. Her vil man også kunne parkere bilen i p-kjeller og ta rulletrapp direkte opp til butikken.

Vi gratulerer utbygger med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:





















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies