fredag, mai 03, 2024

Prosjekt

Minimize



Mitt Hillevåg i Stavanger

Totalt består Mitt Hillevåg i Stavanger av 352 nye boliger, med en flott beliggenhet med nærhet til sjø, kollektivtrafikk og kjøpesenter. Bygningene vil bestå av en kombinasjon av lave byhus og høye boligtårn. Første byggetrinn ble ferdigstilt i 2019 og Skanska er i full gang med byggetrinn 2. Nå er også kontrakten for bygging av de 38 leilighetene i det tredje byggetrinnet signert.

Trinn 2 av Mitt Hillevåg, altså leilighetene i bygget Høyden. Her kommer 61 leiligheter fra 40 til 133 m² fordelt på 14 etasjer. Det er to underetasjer. Prosjektet består av 1 bygg. 

Utsikten til Gandsfjorden og nærheten til Hillevågsveien gir en spennende dynamikk og mange muligheter: på den ene siden er fjord og harmoni, på den andre siden er det liv og røre. Mellom byggene kommer flotte trær og mye grønt i en stor lun park hvor du garantert vil trives.

Trinn 2 av Mitt Hillevåg, Høyden, er den delen av prosjektet som ligger i det søndre hjørnet og nærmest fjorden. Trinn 1 ligger mellom Hillevågsveien og Høyden, og skaper et fint skille mellom nybygg og bydelens ferdselsåre.
Hamneveien tar deg under jernbanebroen og ned til fjorden hvor du kan rusle i sjøkanten både sørover og nordover. Her i Hamnevika er en ny park påbegynt og det er planer om en fin havnepromenade i retning Hillevågsvannet og sentrum.

Mitt Hillevåg 2 har en prosjektverdi på 200 millioner kroner, totalentreprenør er Skanska Norge. Byggestart var 1 kvartal 2021 og ferdigstillelse våren 2023. Byggetid er 27 måneder. 


BYGGHERRE: Nye Hillevågsveien 24 AS
TOTALENTREPRENØR: Skanska Norge AS

Vi gratulerer byggherre med prosjektet og takker for oppdraget!











 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies