tirsdag, april 30, 2024

Prosjekt

Minimize



Tvedestrand barneskole

Tvedestrand kommune har tildelt Veidekke oppdraget om å bygge ny barneskole på Lyngmyr i Tvedestrand. Kontrakten er totalentreprise verdt 172 millioner kroner ekskl. mva.

Prosjektet er vunnet i en pris-/designkonkurranse der Veidekke har samarbeidet med Arkitema om løsningsforslaget. Det nye bygget på om lag 6.500 m2 over tre etasjer skal huse ny barneskole for hele Tvedestrand kommune. Skolen bygges som en tre-parallell skole med plass til 525 elever. I tillegg kommer komplette utearealer og nærmiljøanlegg på cirka 15.000 m2.

Byggearbeidene starter opp allerede nå i august 2021 og ble ferdigstilt i mai slik at skolen kan tas i bruk til skolestart 2023.

Det kom inn 6 tilbud, hvor 4 ble avvist da de lå over fastsatt budsjettsum. 2 tilbud ble vurdert av juryen og innstilling fra prosjektgruppa.

Tvedestrand Barneskole er bygget opp med fire «hus» som alle har direkte kobling inn til den sentrale kjernen og fellesfunksjonene i anlegget. Hvert trinnareal fremstår som en delvis avskjermet sone – et hjemmeområde for hvert trinn, men med kort og enkel tilgang til alle fellesfunksjoner og vestibylen, som er skolens “omdreiningspunkt” og hjerte.

Vi gratulerer Tvedestrand kommune med ny barneskole og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:



















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies