søndag, april 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Bellevue, Bergen

Bilde: En til en arkitekter

Nytt flerbolighus har kommet opp i Bergenshus i Bergen i Vestland. Totalentreprenør er Byggmester Markhus AS i en entreprise med verdi 160 millioner kroner. Prosjektet består av to bygninger. Total bruttoflate er 3500 kvadratmeter. Det er totalt 16 leiligheter og byggene er på 6 etasjer. 

Bellevue ligger ved inngangen til Fjellveien – Bergens promenadegate, som strekker seg 4,5 kilometer til Amalie Skrams vei i Sandviken. På veien passerer du blant annet Stoltzkleiven, lysthuset Mon Plasir, Fløibanestoppet Fjellveien og Tippetue. Det er også busstopp like utenfor døren.

Byggestarten var i september i 2021, og ferdigstillelsen er i august 2023, totalt 24 måned i byggetid. Arkitekter har vært En til En Arkitekter.

Det forplikter å utforme boliger på byens beste tomt. Man har vært opptatt av å skape en god helhet og å plassere bygget inn i terrenget på en skånsom måte. Resultatet er en elegant terrasseløsning med kledning i dansk teglsten og flotte gråsteinsmurer som harmonerer med nabobygg og omgivelsene for øvrig.

Det er spektakulær utsikt og store vinduer som slipper inn mye lys. Her vil man ha sol og utsikt, samtidig som man er skjermet for innsyn.

Boligene ligger i fredelige og grønne omgivelser, fjernt fra byens travelhet. Området byr på flotte turmuligheter, og det er bare fem minutters kjøretur fra sentrum. Interiøret er solid og har eksklusive kvaliteter. Alle boligene leveres som Smart Hjem. Det betyr lavt energiforbruk, lavere strømregninger og økt komfort. Lys og varme styres enkelt igjennom et betjeningspanel. Boligene har vannbåren varme i stue, kjøkken, gang og entre, og varmekabler i våtrom.

Like utenfor døren finner man flott turterreng og i umiddelbar nærhet ligger Skansemyren med Fløibanestopp, nyopprustet idrettsbane med volleyballbaner, garderobeanlegg og flott lekeområde for barn. Her ligger også den splitter nye Skansemyren barnehage der natur og utelek har førsteprioritet. 


BYGGHERRE: Bellevue Markhus Holding AS

TOTALENTREPRENØR: Byggemester Markhus AS

Vi gratulerer byggherre med prosjektet og takker for oppdraget!

















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies