torsdag, april 25, 2024

Prosjekt

Minimize



Waterfront Hotel i Ålesund

Denne sommeren ferdigstilles det store prosjektet hos Quality Hotel Waterfront i Ålesund som når det er ferdig vil gi totalt 248 rom. Tre etasjer med det som før var kontorer er nå revet og er gjort om til 53 nye rom.

Ombyggingen utføres av Peab K. Nordang AS i en totalentreprise. For øvrig det samme selskapet som hadde totalentrepisen da hotellet ble bygget. Sporstøl Arkitekter AS er arkitekt og ansvarlig søker. Xpro AS bistår byggherre som prosjektleder i prosjektet.

Da Quality Hotel Waterfront stod ferdig I 2012, etter tre års byggetid, hadde det 196 rom. Prosjektet fikk Ålesunds Byggeskikkpris det året. Hotellet og resten av det som kalles Waterfront-kvartalet er eid av Wenaas Eftf. AS, mens leietakere for hotellet hele tiden har vært Nordic Choice Hotels.

Siden to av de opprinnelige rommene har blitt slått sammen til ett, vil hotellet ha til sammen 248 rom. Det gjør Quality Hotel Waterfront til det nest største hotellet – målt i antall rom – mellom Bergen og Trondheim. Bare Scandic-hotellet i Førde, som har ett (!) rom mer, er større. 

De nye rommene er en blanding av flere ulike typer rom, inkludert såkalte long stay-rom med egen kjøkkenkrok, rom som kan slås sammen og familierom. Rommene er jevnt over større en de gamle rommene, og de har også stor takhøyde.

Vi gratulerer eier med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies