mandag, april 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Nye Furubo omsorgsboliger på Skarnes

Det er Peab Bygg Inlandet som har totalentreprisen på byggingen av nye Furubo omsorgsboliger på Skarnes i Sør-Odal kommune. De 10 omsorgsboligene for utviklingshemmede skal stå ferdig i mai.

Bygget består av to etasjer over bakkenivå. Det får et samlet areal på 1.500 kvadratmeter. I tillegg til de ti boenhetene vil det omfatte fellesareal for beboerne, personalareal og tekniske rom.

Peab leverer et miljøvennlig og energieffektivt bygg i massivtre. Massivtre er trepaneler som består av flere lag med sammenlimte trelameller. På nye Furubo omsorgsboliger er det brukt i bærekonstruksjoner, yttervegger, delevegger og tak. Og det har blitt mange synlige flater med treverk.

Massivtre har en rekke fordeler. Blant annet gir det godt inneklima og lavt CO2-avtrykk, log det bidrar til at bygget blir sertifisert i energiklasse A.

Bygget skal kobles til fjernvarmeanlegg, som blir hovedenergikilde for oppvarmingen. Solcelleanlegg på taket vil bidra med strøm til belysning, tekniske installasjoner og ventilasjon.

Vi gratulerer Sør-Odal kommune med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:



















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies