lørdag, april 20, 2024

Prosjekt

Minimize



TetRiz i Bergen

På utsiktstomten i Indre Arna-vegen 166 ferdigstilles snart TetRiz – Erstad & Lekven Utbygging AS sitt nye boligprosjekt.

De 24 leilighetene er fra 76 til 137 kvadratmeter BRA med ulike størrelser for at det skal være et tilbud til ulike grupper med ulike behov og ønsker. Alle leilighetene er gjennomgående. En bærende ide har vært å få til gjennomlys, dvs. leiligheter med rom som kan få inn morgenlyset i øst og ettermiddagslyset i vest. Denne målsetningen fra utbygger er i stor grad oppnådd.

De fleste leilighetene er med to bad og har med de begrensningene som ligger i krav til antall rom  til 3-roms, 4-roms og 5-roms leiligheter. Det har også vært et ønske at vaskemaskiner og tørketromler skulle ut av badene og inn i andre rom. Det har utbygger fått til, så baderommene er bare bad.

Alle leilighetene har gode balkonger eller terrasser, noen har fått flere. Enkelte leiligheter har fått store og unike terrasser som betyr et gulvareal ute som er større enn en stor stue.

Boligene i Indre Arna-vegen passer for alle slik at man kan bo der hele livet. Heiser, trapper og fellesareal er nøye planlagt.

Byggestart for prosjektet var i oktober 2021 med en byggetid på 18 måneder.

Vi gratulerer utbygger med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:

















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies