fredag, april 19, 2024

Prosjekt

Minimize



Havbrisveien 2 i Kristiansund

Havbrisveien 2 består av 15 attraktive og romslige leiligheter fra 74 til 102 kvadratmeter. De har en moderne design og standard, noe som betyr lite vedlikehold og arealeffektive løsninger.

Alle leilighetene er gjennomgående, med terrasser på begge sider. Byggene har også heis, flott havutsikt og garasjekjeller med mulighet for elbil-lader til hver parkeringsplass. I tillegg er det avsatt plass til sykkelparkering i parkeringskjelleren.

Havbrisveien ligger sentralt plassert i naturskjønne omgivelser mellom Atlanten og Karihola ligger Dalabukta – Kristiansunds nye bydel. Med vakkert kystlandskap og nærhet til alle fasiliteter, er Dalabukta blitt et attraktivt sted å bo for både unge, eldre og barnefamilier.

Fra Dalabukta er det kort vei til bysentrum gjennom Vågen og vakre kulturminner på Mellemværftet. En spasertur unna ligger populære møteplasser som Kaffebrenneriet, Kranskjæret restaurant og Smia restaurant. Områdets bussholdeplass har bussforbindelse til sentrum hver halvtime på hverdagene.

Vi gratulerer utbygger med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:



















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies