torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Otta skole og flerbrukshall

Bilde: HUS Arkitekter

I september 20221 begynte HENT AS med oppstart på byggeplass for Otta Skole og flerbrukshall, kontrakten er på 179 millioner kroner, og ferdigstillelsen er i desember 2022. Samspillskontrakten ble inngått i desember 2020, og etter en god samspillsfase ble byggearbeidet startet. I samspillsfasen som ble ledet av HENT har også Marstrand, HUS Arkitekter og INBY landskapsarkitekter deltatt.

For Sel Kommune er det viktig at dette blir et nærmiljøanlegg som også blir brukt utenom skoletiden. Elever, lærere og andre fagansatte har kommet med viktige innspill og ideer til hva den nye skolen, hallen og nærområdet skal inneholde. Lokale entreprenører og rådgivere har vært viktige bidragsytere i samspillsfasen.

Sel Kommunestyre vedtok 22. juni 2020 byggingen av nye Otta Skole 1-7 på Elvebakken, ny flerbrukshall og ombygging av eksisterende 1-4 skole til barnehage for 156 barn. Det bygges ny 2 parallell skole for trinnene 1-7, skolen er bygget med en kapasitet på 320 lever og cirka 60 ansatte. Skolens areal er cirka 3000 kvadratmeter. Prosjektet omfatter også ny idrettshall for kroppsøvingslokaler for Otta Skole 1-7 og Otta Ungdomsskole. Denne skal ligge i tilknytning til eksisterende Ottahall, og skal i tillegg kunne brukes som flerbrukshall. På området ble Elvebakken bo og aktivitetssenter og Otta samfunnshus revet. Opparbeidelse av skolens uteområde og ombygging av infrastruktur i forbindelse med byggingen av skole og hall inngår også i arbeidet med prosjektet.

Skolen er bygget på tomten som ligger sør for eksisterende Otta Ungdomsskole Hallen bygges på tomten som ligger sør for eksisterende Ottahall/svømmehall, og vest for Otta Ungdomsskole.

BYGGHERRE: Sel Kommune
TOTALENTREPRENØR: HENT AS

Vi gratulerer Sel kommune med ny skole og takker for oppdraget!















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies