torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Majorstuen Flerbrukshall

Illustrasjon: Dyrvik Arkitekter

En ny underjordisk flerbrukshall er ferdigstilt i forbindelse med Majorstuen Skole i bydelen Frogner. Den er bygget i en totalentreprise og har en bruttoflate på 2122 kvadratmeter. Byggestart var sommeren 20221 og ferdigstillelsen var i november 2022. Byggetiden er 18 måneder. Prosjektverdien er 220 millioner kroner og totalentreprenør er Håndverkskompaniet AS. 

Flerbrukshallen brukes primært til gymsal for Majorstuen Skole og inneholder hall, garderober, møterom og tekniske arealer. Et hovedfokus har vært å få Sonja Henie ishall og Majorstuen Flerbrukshall til å fremstå som helhetlige anlegg. Flerbrukshallen har felles inngang med Sonja Henie Ishall og bygges under bakken med kun overlysvinduer, rømningsvei og noe teknikk som synlige elementer over terrenget, slik at den gresskledde vollen mot Frogner Stadion bevares. Majorstuen Flerbrukshall ligger mellom Frogner Stadion og tennisbanene, vegg i vegg med nye Sonia Henie Ishall.

Hallen har en spilleflate tilsvarende en basketbalbane, og skal kunne deles i tre parallelle gymsaler, hver med sine jente – og guttegarderober. Det er i alt seks garderober og tre lærergarderober.

Byggeplassen til Majorstuen Flerbrukshall har vært fossilfri. 

BYGGEHERRE: Oslo Bygg KF
TOTALENTREPRENØR: Håndverkskompaniet

Vi gratulerer byggherre med den nye flerbrukshallen og takker for oppdraget!











 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies