lørdag, april 20, 2024

Prosjekt

Minimize



Skifabrikken i Ås

Nye, flotte leiligheter med stor felleshage på Solberg, kun 2 km fra Ski sentrum.

Boligprosjektet har fått navnet Skifabrikken etter Hagen Johansen skifabrikk som lå like nord for der de nye leilighetene er bygd. Skifabrikken så dagens lys tidlig på 1920-tallet og var i flere år en av de største skifabrikkene i landet. I 1957 brant dessverre skifabrikken ned og den ble aldri bygget opp igjen.

Skifabrikken har en beliggenhet som passer perfekt for de som søker et rolig og bekvemt liv utenfor storbyen. I den store felleshagen har landskapsarkitektene lagt vekt på å skape et godt bomiljø, med alt fra parsellhager, bocciabane og rik beplantning av frukt- og bærvekster.

Selve byggingen startet i februar 2020. Prosjektet, byggetrinn 1-3, består av i alt 164 leiligheter.

Oslo-Ski på 11 minutter. Omtrent samtidig som Skifabrikken står ferdig er også den nye Follobanen ferdig. Prosjektet er et dobbeltspor mellom Oslo og Ski, som reduserer reisetiden ned til kun 11 minutter.

Det er kanskje ikke så rart at stadig flere nå ønsker å bosette seg i området. På Skifabrikken bor man nemlig landlig og fritt, uten å måtte tenke på snømåking og vedlikehold. I Ski og på Vinterbro senter finner man alt man trenger av servicetilbud i hverdagen. Samtidig har man rask tilgang til naturopplevelser like utenfor døra.

Vi gratulerer Selvaag Bolig ASA med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:



















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies