fredag, april 26, 2024

Prosjekt

Minimize



Fagerborgkvartalet i Lillestrøm

På tomten til historiske Fagerborg Hotell i Storgata nær Lillestrøm kirke har det nå kommet et innbydende boligkompleks. Prosjektet har en sentral beliggenhet, med gangavstand til kino, shopping og ikke minst toget. Området er et utpreget boligstrøk til tross for sin korte avstand til «alt».

Fagerborgkvartalet er orientert rundt et hyggelig og innbydende atrium og består av 143 moderne, lettstelte og funksjonelle leiligheter med variasjon i både størrelse og utforming – fra 50 til 160 kvadratmeter.

I første etasje er det mindre næringslokaler som bidrar til et levende miljø i og rundt kvartalet. Prosjektet er bygget på eiet tomt og organisert som et felles sameie. Utvendige fortau og torg vedlikeholdes av kommunen, mens felles indre gårdsrom og takterrasser er sameiets fellesareal.

Alle leilighetene har balkong, hvorav de største leilighetene har ekstra dype og romslige balkonger eller private takterrasser. I tillegg er det to store felles takterrasser.

Leilighetene er for de som vil bo sentralt, men likevel i et utpreget boligstrøk. Det er som sagt flotte balkonger eller terrasser til alle boligene, i tillegg til et nydelig indre atrium og svært stor takterrasse med utsikt over store deler av byen.

Vi gratulerer tiltakshaver med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene:





















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies