torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Klemskvartalet i Kongsberg

Det er Peab som har totalentreprisen på de 42 leilighetene på Klemskvartalet i Kongsberg for Klems gate 29 AS, Pilares Eiendom. Prosjektet er på Eikermoen, tett ved Kongsberg sentrum. Prosjektet har et areal på ca. 7300 kvadratmeter BTA.

Klemskvartalet består av 38 kvalitetsleiligheter fordelt på to leilighetsbygg med en unik arkitektur. En stor hage er midtpunktet i kvartalet. Under byggene er det parkeringskjellere og boder. Selve  byggingen startet i august 2021 med en beregnet byggeperiode på 16 måneder til en anslått kostnad på 110 millioner kroner.

Leilighetene i Klemskvartalet er tegnet for alle generasjoner. Noen av leilighetene har en takhøyde på over fem meter. I alle leilighetene er det et godt materialvalg med tidløse fargevalg. Praktiske planløsninger, lyse, luftige rom og store vinduer gir en gjennomgående god følelse.

I Kongsberg sentrum finner du alt du trenger av butikker. På østsiden av elven er det gågate og to handlesenter, mens vestsiden har flest nisjebutikker og hyggelig småhusbebyggelse.

Vi gratulerer utbygger med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som var involvert i prosjektet:















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies