torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Apeltunvegen 2 i Bergen

Apeltunvegen består av 40 flotte leiligheter i alle størrelser. Leilighetene har varierte planløsninger med uteplass og mulighet for parkering.

Leilighetene har arealeffektive løsninger med 1-3 soverom i størrelsen mellom 44 og 143 kvadratmeter. Flere av leilighetene har to bad, gjestetoalett og walk-in closet. Bygget og leilighetene er moderne og innovative. Felles for alle leilighetene er at de har flotte planløsninger med sikre og gode innredningsmuligheter.

Leilighetene er romslige med gode og moderne kvaliteter. Alle leilighetene har privat uteplass og i tillegg disponerer sameiet en stor felles takterrasse. I prosjektet er det en gjesteleilighet, som disponeres og eies av alle seksjonseierne/sameiet. I byggets underetasje er det felles garasjeanlegg.

Apeltunvegen har en attraktiv beliggenhet rett ved Nesttun sentrum, en av Bergens eldste og mest tradisjonsrike handels- og servicesteder.

Området byr også på flere barnehager og skole-tilbud som alle ligger innenfor en radius på 1 km. Bybanen ligger kun få meter unna bygget, som raskt kan frakte beboerne til Flesland, Bergen sentrum eller Laguneparken. Apeltunvegen ligger 10 km fra Bergen sentrum og 9 km fra Bergen Lufthavn Flesland.

Vi gratulerer utbygger Optimalt Utvikling med prosjektet og takker for oppdraget.

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:



















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies